Uncategorized

Daruim respect!

By December 12, 2015 No Comments

Suntem echipa “Volunteer for Life”, în urma cu zece zile am înființat o campanie “Dăruim Respect!”. Aceasta a constat în exprimarea recunoștiinței față de întregul personal medical ce s-a implicat in tratarea victimelor incendiului din clubul Colectiv.
Prin urmare am reusit sa acoperim o bună parte din spitalele din Bucuresti dar și serviciile operative de urgeță, Ambulanța și Pompierii Smurd. În final am reușit să mulțumim un număr mare, de aproximativ 850 de cadre medicale, timp de 10 zile
Împreună cu echipa “Volunteer for Life” am dorit să vorbim cu cadrele medicale ale serviciului de Ambulanță București-Ilfov dar și din spitalele din Bucuresti, inclusiv Centru de Transfuzii din București, despre experiența lor de zi cu zi, nu înainte de a le spune că-i respectam, că-i iubim și că nu sunt singuri. Prin urmare, le-am dăruit un mic gest de apreciere printr-o floare și o cutie cu bomboane în semn de apreciere si respect.
Reacțiile nu s-au lasat așteptate. Având în vedere că o mare parte din medici au apreciat foarte mult gestul si au fost cuprinsi de emoții spunându-ne că se întamplă mai rar asemenea gesturi ce semnifica respect.
În urma vizitei noastre la serviciile de ambulantă, dar si la spitalele din Bucuresti, am observat că munca unui sistem de urgență (serviciile de ambulantă și spitalele de urgență) nu este așa ușoară și că trebuie acordată mult mai multă atenție din partea noastră, în ceea ce priveste respectul si susținerea din partea societății față de acești oameni.
În concluzie, dacă ar fi mai mulți ca noi care să aprecieze și să mulțumească in mod direct, am fi o societate mai buna.
Echipa “Volunteer for Life” a fost formată din :
Mirela Niță, Ursu Ionuț, Tudor Belei, Bucătaru Mihai, Tache Alexandru, Alin Andronache, Marius Șerban, Georgiana Claudia și jurnalista Ana Maria Andronic.

Leave a Reply