Uncategorized

Fiecare copil merita sa fie fericit!

By December 15, 2015 No Comments

“Fiecare copil merita sa fie fericit!”

In perioada 10.12.2015 – 20.12.2015 echipa “Volunteer for Life” va demara o noua campanie “Fiecare copil merita sa fie fericit!”

Dedicam aceasta campanie unor copii deosebiti, dar lipsiti de posibilitati materiale si afectiune materna, precum si de necesitatea unei dezvoltari adecvate. Discutand cu directorii orfelinatelor am constatat ca acestia duc lipsa de articole de imbracaminte indispensabile acestei perioade: caciuli, sosete,fulare si manusi. Desi centrele de plasament le asigura copiilor cele necesare, nevoile sunt tot mai mari pentru ei !
Ne dorim ca in pragul Sarbatorilor de Craciun sa satisfacem aceste nevoi ale copiilor oferindu-le fericire, iubire si cadouri. Ne mai dorim sa petrecem cat mai mult timp cu ei pentru a le oferi afecțiunea și dragostea de care au nevoie.

Am fi recunoscatori daca ati accepta sa sprijiniti campania noastra din punct de vedere financiar sau prin alte mijloace care sa contribuie la ajutorarea copiilor. Centrele pe care noi ne dorim sa le vizitam in perioada 14.12.2015 – 20.12.2015 sunt : Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva “Al.Rosca” , Complexul de Servicii “Elena Doamna”- Piatra Neamt, numărul de copii fiind aproximativ 250.

Asteptam cu nerabdare sa ne intalnim pentru a discuta posibila dumneavoastra implicare.In inchere doresc sa va spun ca si eu ma numar printre copiii care au trait in acest sistem de la o vârstă frageda, m-am confruntat cu multe lipsuri și greutăți, iar acum mi-a venit randul sa fac tot ce-mi sta în putință sa-i ajut pe acești micuți.

V-am fi recunoscatori daca ati fi alaturi de noi !
Datele de contact sunt urmatoarele:
Email: ionut.ursu@yahoo.com
Telefon: 0733695070

Leave a Reply