Uncategorized

Volunteers for life

By December 15, 2015 No Comments

Astăzi, în data de 20.11.2015 am început cea de-a patra zi a campaniei “Volunteers for life” încurajaţi de frumuseţea primelor zile şi nerăbdători să ne continuăm activitatea. Suntem profund recunoscători de primirile călduroase ale personalului medical de până acum şi de suportul primit de oamenii care apreciază acţiunile noastre.
Am vizitat Spitalul Pantelimon, unde am fost întâmpinaţi cu una din cele mai călduroase primiri din partea personalului medical de până acum. Înainte de începerea activităţii am vorbit cu managerul şi directorul spitalului, care deşi nu ne cunoşteau, ne-au oferit copleşiţi de emoţie întreg suportul acestora.
Am început vizita cu secţia de Terapie Intensivă, unde medicii şi întreg personalul au rămas plăcut impresionaţi de ideea noastră şi au discutat îndelung cu noi despre impresionanta lor activitate de zi cu zi.
A urmat blocul operator, unde am avut parte de aceeaşi primire emoţionantă şi din nou medicii au avut o atitudine foarte deschisă faţă de noi, impresionându-ne cu optimismul şi bunătatea lor sufletească. Suntem pe de o parte încântaţi că avem în România astfel de oameni care îşi dedică viaţa pentru salvarea altora, dar pe de altă parte suntem întristaţi că aceştia nu primesc respectul cuvenit din partea societăţii. Unul din scopurile campaniei este îndreptarea acestei nefericite situaţii prin oferirea personalului medical o mică parte din aprecierea pe care o merită din plin.
Am încheiat vizita la unitatea de primire urgenţe unde recunoştinţa personalului pentru activitatea noastră ne-a copleşit emoţional şi ne-a convins de impactul pozitiv al campaniei noastre. O parte din personal îl cunoşteau deja pe un membru al echipei noastre, Ionuţ Ursu, şi au fost foarte încântate de iniţiativa acestuia.
Prin urmare, cea de-a patra zi a campaniei ne-a confirmat importanţa unor astfel de activităţi şi ne-a motivat să organizăm în continuare astfel de campanii, prin care să vizităm personalul medical oricând, nu neapărat după astfel de tragedii.

Leave a Reply