Uncategorized

Elena Doamna

By January 5, 2016 No Comments

Astazi a fost o zi speciala pentru copii din centrul de plasament “Elena Doamna”. Dis-de-dimineata m-am intalnit cu toti voluntarii in numar de 24, ne-am incarcat cu daruri si am pornit spre copii. Ne-am intalnit cu ei intr-o sala de festivitati unde impreuna cu Mos Craciun si cu colindatori le-am cantat, dansat si am impartit daruri pline de bucurii. Reactile nu s-au lasat asteptate, au fost foarte emotionati spunandu-mi ca un fost coleg de-al lor s-a gandit la ei si nu i-a uitat. Voluntarii au fost foarte fericiti si entuziasmati de “Proiectul fiecare Copil merita sa fie Fericit” (Volunteer for Life).
Intotdeauna mi-am dorit sa ma intorc in locul unde am crescut la casa de copii (Alexandru Rosca si Elena Doamna), iar acum sunt pregatit sa revin in loculurile natale pentru a face un minim de speranta si fericire semenilor mei ce traiesc in sistemul de ocrotire .
Va pot spune ca a fost o zi plina cu experiente placute la care am luat parte cu totii si am putut invata ceva in ceea ce inseamna a fi orfan si de a trai intr-o casa de copii.
Pe aceasta cale multumesc tuturor voluntarilor implicati in proiect.

Leave a Reply